Cristian Paturca, autorul celebrului "Imn al golanilor" cantat in Piata Universitatii, a fost internat in stare grava la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Pneumofiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti, anunta Antena 3, monitorizata de Hotne
Cristian Paturca, autorul celebrului "Imn al golanilor" cantat in Piata Universitatii, a fost internat in stare grava la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Pneumofiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti, anunta Antena 3, monitorizata de Hotnews.

El a fost adus la sectia de Anestezie Terapie Intensiva a spitalului, cu hemoragie interna.

Medicii l-au suspectat, initial, de cancer pulmonar, insa, dupa 2 zile de tratament, starea lui s-a ameliorat.

Dupa ce hemoragia a fost oprita, pacientul a fost mutat la sectia a IV-a a spitalului, situata in Calea Serban Voda, cu diagnosticul de tuberculoza pulmonara. Potrivit medicilor, starea sa este stabila, insa va mai ramane internat inca o luna, pentru tratament.

Cristian Paturca a devenit cunoscut publicului datorita "Imnului golanilor", cantat pe toata durata manifestatiilor din Piata Universitatii din decembrie 1990.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.