In noaptea de joi spre vineri, brigada criminala din capitala franceza a dispus retinerea unui barbat de 45 de ani, arhitect. Acesta este banuit ca ar fi implicat in explozia coletului-capcana care a ucis o persoana la cabinetul de avocatura Gouet-Je
In noaptea de joi spre vineri, brigada criminala din capitala franceza a dispus retinerea unui barbat de 45 de ani, arhitect. Acesta este banuit ca ar fi implicat in explozia coletului-capcana care a ucis o persoana la cabinetul de avocatura Gouet-Jenselme, din centrul Parisului.
Arhitectul de 45 de ani, al carui nume nu a fost dat publicitatii, este un client mai vechi al justitiei franceze. In anul 2005, impotriva lui a fost depusa o plangere de hartuire, autoarea acesteia fiind Catherine Gouet-Jenselme, avocata a cabinetului pe adresa caruia a fost trimis coletul. La vremea respectiva, plangerea s-a soldat insa cu rezolutia de neincepere a urmaririi penale. Arhitectul a fost interogat timp de mai multe ore ieri-dimineata, in timp ce domiciliul lui si cel al mamei sale au fost perchezitionate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.