Iesenii care isi "chinuie" pestii cu acvarii curbe si transparente risca amenzi cuprinse intre 50 si 300 lei, "in functie de numarul de animale implicate", se arata in Regulamentul adoptat de Consiliul Local Iasi. Potrivit documentului citat, la art.
Iesenii care isi "chinuie" pestii cu acvarii curbe si transparente risca amenzi cuprinse intre 50 si 300 lei, "in functie de numarul de animale implicate", se arata in Regulamentul adoptat de Consiliul Local Iasi. Potrivit documentului citat, la art. 13 se mentioneaza ca "acvariile nu trebuie sa aiba forma sferica, nu trebuie sa aiba peretii curbati sau transparenti", iar aceasta prevedere ii pune in incurcatura si pe comercianti. "Cum se poate asa ceva? Noi nu vindem decat acvarii transparente. Tocmai de aceea cumpara lumea pesti exotici: ca sa-i poata admira", a declarat un vanzator de la un magazin de specialitate. Acelasi act mai prevede ca "este interzisa privarea animalelor detinute (...) de lumina naturala a zilei si a noptii". (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.