Actorul Ion Fiscuteanu, interpretul personajului principal din filmul "Moartea domnului Lazarescu" in regia lui Cristi Puiu, a incetat din viata, sambata, in jurul orei 12,00, la sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta Mures, in urma unu
Actorul Ion Fiscuteanu, interpretul personajului principal din filmul "Moartea domnului Lazarescu" in regia lui Cristi Puiu, a incetat din viata, sambata, in jurul orei 12,00, la sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta Mures, in urma unui cancer de colon.

Colegii de scena de la Teatrul National din Targu Mures au fost surprinsi de vestea mortii marelui actor. Directorul Teatrului National Targu Mures, Cristian Ioan, a declarat ca Ioan Fiscuteanu a fost operat in data de 19 noiembrie si ca a discutat cu el in urma cu o zi, pentru a-l distribui intr-un rol din piesa "Hangita" de Carlo Goldoni. Fiscuteanu s-a nascut la Sanmihaiu de Campie, in Bistrita-Nasaud, la 19 noiembrie 1937.

Actorul a mai jucat in filme precum Sindromul Timisoara - Manipularea (2004), Turnul din Pisa (2002), Asfalt Tango (1993), Iacob (1988), Glissando (1985), Fructe de padure (1983).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.