Mihai Razvan Ungureanu a fost investit joi in functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE). La eveniment a participat si presedintele Romaniei, Traian Basescu, dar si fostul director interimar al serviciului, Silviu Predoiu. Seful s
Mihai Razvan Ungureanu a fost investit joi in functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE). La eveniment a participat si presedintele Romaniei, Traian Basescu, dar si fostul director interimar al serviciului, Silviu Predoiu. Seful statului a declarat ca are incredere in decizia sa, pentru ca a colaborat foarte bine cu Ungureanu si in trecut. Basescu a spus ca l-a prezentat pe Ungureanu activului de comanda de la SIE, asa cum a procedat de fiecare data cand au fost schimbari la varful serviciului. Urmariti in aterialul video alaturat declaratiile celor doi demnitari.




Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.