Magistratii Tribunalului Bucuresti au retinut, in motivarea sentintei de achitare a lui Ion Alexandru tiriac, ca administrarea unor mijloace de proba nu s-ar fi realizat corect, iar depozitiile unor martori au fost oscilante, contradictorii si in cel

Magistratii Tribunalului Bucuresti au retinut, in motivarea sentintei de achitare a lui Ion Alexandru tiriac, ca administrarea unor mijloace de proba nu s-ar fi realizat corect, iar depozitiile unor martori au fost oscilante, contradictorii si in cele din urma retractate.

"Unele dintre persoanele audiate in cauza au fost ascultate in cursul urmaririi penale si abia in faza cercetarii judecatoresti au fost chemate sa depuna marturie. Depozitiile unora din persoanele audiate in cauza sunt oscilante, confuze si contradictorii culminand cu retractarea celor declarate initial", se arata in motivarea deciziei de achitare a lui Ion Alexandru tiriac.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.