O marca de cosmetice ii cere doua milioane de dolari despagubiri actritei americane Teri Hatcher, una dintre vedetele din "Desperate Housewives", pentru ca nu a respectat termenii unui contract de publicitate, relateaza AFP, citat de Rompres.&#

O marca de cosmetice ii cere doua milioane de dolari despagubiri actritei americane Teri Hatcher, una dintre vedetele din "Desperate Housewives", pentru ca nu a respectat termenii unui contract de publicitate, relateaza AFP, citat de Rompres.  Depusa la Los Angeles, plangerea societatii Hydraderm, care are un contract exclusiv cu Teri Hatcher din noiembrie 2005, o acuza pe actrita ca a facut reclama unei marci concurente. Purtatorul de cuvant al lui Teri Hatcher nu a dorit sa comenteze informatia. Actrita este una dintre vedetele celebrului serialul american "Desperate Housewives", difuzat in peste 130 de tari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.