Oferta. Puteti petrece cu 700 de lei cinci zile in pensiunile agroturistice, cu sarmale premiate si colinde incluse Cei care vor sa petreaca de Craciun sau Revelion in pensiunile agroturistice mai au foarte putin timp pentru rezervari. Asociatia Nat
Oferta. Puteti petrece cu 700 de lei cinci zile in pensiunile agroturistice, cu sarmale premiate si colinde incluse Cei care vor sa petreaca de Craciun sau Revelion in pensiunile agroturistice mai au foarte putin timp pentru rezervari. Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (vezi antrec.ro) vine cu oferte "last minute" pentru petrecerea Sarbatorilor de iarna in Moldova, Maramures, Ardeal sau pe Valea Prahovei. Craciun traditional in Moldova Aceia care isi doresc un Craciun traditional pot alege pensiunile din Bucovina: Sadova, Vama sau Manastirea Humorului. Tarifele variaza in functie de numarul de margarete (echivalentul stelelor la hoteluri) al pensiunilor si sunt intre 700 de lei (2 margarete) si 1.000-1.100 de lei (3 margarete). In acest pret intra 5 nopti de cazare, demipensiune (doua mese - mic dejun si pranz sau cina) de persoana. Tariful mai include cina de Ajun, masa festiva de Craciun, cu sarmale premiate si colinde. Doritorii trebuie sa ia legatura cu ANTREC Suceava pentru rezervari. Revelion in pensiunile montane Iubitorii muntelui pot petrece noaptea dintre ani langa Bucegi si Piatra Craiului, la Bran, Moieciu, Sacele, Poiana Marului, Zarnesti, Prejmer, Sirnea, Fundata, Sanpetru. Tarifele sunt de la 45 la 95 de euro de persoana pe zi, pentru minimum 5 nopti de cazare. Se ofera pensiune completa sau demipensiune si masa festiva de Revelion, iar rezervarile se fac la ANTREC Brasov. Pentru cei care prefera Cheia, Busteni, Sinaia - cota 1.400, rezervarile se fac la ANTREC Prahova. N-au fost uitate nici pensiunile agroturistice din Ardeal, inclusiv cele din Maramures. Puteti petrece acolo Revelionul la tarife de 680-900 de lei de persoana pe sejur, daca va rezervati din timp locurile, prin Agrotrip.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.