Autoritatile iesene au constatat ca peste o suta de mii de familii din judetul Iasi au nevoie urgenta de ajutoare de caldura si de venitul minim garantat si nu pot iesi din iarna daca nu primesc acesti bani. Judetul are o populatie de peste 800.000
Autoritatile iesene au constatat ca peste o suta de mii de familii din judetul Iasi au nevoie urgenta de ajutoare de caldura si de venitul minim garantat si nu pot iesi din iarna daca nu primesc acesti bani. Judetul are o populatie de peste 800.000 de locuitori si actele arata ca aproximativ jumatate din populatie traieste intr-o saracie lucie. Cele mai negre zone de pe harta saraciei sunt comunele Belcesti si Deleni. Functionarii Directiei de Munca si Protectie Sociala (DMPS) Iasi au liste de mii de persoane care au depus dosarele pentru a primi ajutoare pentru incalzirea cu lemne si gaze naturale, iar alte liste de mii de ieseni sunt pentru acordarea venitului minim garantat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.