La doar cateva zile dupa ce un student din Iasi s-a spanzurat in toaleta caminului unde locuia, un nou caz asemanator a fost inregistrat intr-o localitate ieseana. O adolescenta in varsta de 17 ani, din localitatea Grajduri, a fost gasita spanzurata
La doar cateva zile dupa ce un student din Iasi s-a spanzurat in toaleta caminului unde locuia, un nou caz asemanator a fost inregistrat intr-o localitate ieseana. O adolescenta in varsta de 17 ani, din localitatea Grajduri, a fost gasita spanzurata intr-o padure de la marginea satului la doua zile dupa ce disparuse de acasa, in urma unei discutii cu parintii. Petronela Baciu era eleva la un liceu din Iasi si venea la fiecare sfarsit de saptamana acasa la parinti. Sambata seara, tanara a fost certata de tatal ei intrucat i-a luat acestuia 200 de lei de pe card si s-a dus la Iasi pentru a-si cumpara haine. Suparata pentru ca a fost certata, ea a iesit din casa si nu s-a mai intors. Parintii au asteptat-o toata noaptea, iar a doua zi, acestia au alertat politia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.