Un nou episod din a doua serie a serialului „Neveste disperate“ (foto) vine pe TVR 1, in aceasta seara, de la ora 20.20. George nu are prea multe sanse sa o cucereasca pe Bree pentru ca femeia fuge de fiecare data cand i se cere mai mult
Un nou episod din a doua serie a serialului „Neveste disperate“ (foto) vine pe TVR 1, in aceasta seara, de la ora 20.20. George nu are prea multe sanse sa o cucereasca pe Bree pentru ca femeia fuge de fiecare data cand i se cere mai mult decat un sarut de noapte buna. Psihoterapeutul ii spune ca totul e la nivel psihosomatic, pentru ca inca se crede casatorita cu Rex. Bree decide sa faca o schimbare, asa incat ii spune lui George ca ar vrea sa plece intr-un weekend romantic impreuna. Dar problemele nu se opresc nici dupa ce ajung la hotel. PRO TV prezinta filmul „Ape adanci“, de la ora 20.30.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.