"Evaluarile domnului Geoana mi se par a fi un indemn la superficialitate si mediocritate, ceea ce nu ar fi de dorit daca PSD aspira la performante mai bune in alegerile viitoare", a precizat Puscas, citat de Mediafax. El a reactionat, dupa ce liderul
"Evaluarile domnului Geoana mi se par a fi un indemn la superficialitate si mediocritate, ceea ce nu ar fi de dorit daca PSD aspira la performante mai bune in alegerile viitoare", a precizat Puscas, citat de Mediafax. El a reactionat, dupa ce liderul PSD l-a gasit tap ispasitor pentru scorul inregistrat de organizatia sa la alegeri. Geoana i-a reprosat lui Vasile Puscas ca din cauza faptului ca a refuzat sa mai apara pe lista PSD, a adus mari deservicii partidului. "Ca persoana am dreptul sa imi judec limitele demnitatii personale. Nu ma implicam in discutie daca Geoana nu ma ataca direct", ne-a explicat Puscas. El s-a aratat extrem de deranjat ca presedintele PSD s-a antepronuntat in cazul analizei privind rezultatele de la Cluj, desi lista a fost facuta la Bucuresti. "Mi s-a parut foarte confuz mesajul lui Geoana. Nu asa se face o evaluare", a precizat Puscas. El a criticat conducerea centrala a partidului care a facut o lista pentru europarlamentare in care ardelenii nu s-au regasit. (C. Andrei)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.