Vasile Puscas i-a replicat ieri liderului PSD Mircea Geoana, care il nominalizase ca unul din responsabilii pentru esecul filialei din Cluj la europarlamentare, amintindu-i acestuia ca decizia sa de a nu candida pe lista social-democratilor s-a dato
Vasile Puscas i-a replicat ieri liderului PSD Mircea Geoana, care il nominalizase ca unul din responsabilii pentru esecul filialei din Cluj la europarlamentare, amintindu-i acestuia ca decizia sa de a nu candida pe lista social-democratilor s-a datorat marginalizarii lui in partid.
Deputatul PSD de Cluj, Vasile Puscas, a afirmat ieri pentru „Gardianul“, ca evaluarile presedintelui Mircea Geoana cu privire la rezultatele obtinute de partid la euroalegeri indeamna la mediocritate, atat timp cat nu se vor concretiza intr-o analiza concreta. Puscas a precizat ca, in opinia sa, presedintele Geoana s-a antepronuntat nominalizandu-l ca pe unul din responsabilii pentru rezultatul slab la euroalegeri al filialei PSD Cluj, care a obtinut un scor de 15%. „Nu aratand cu degetul persoane se va ajunge la concluzii privind strategia electorala a partidului“, a spus Vasile Puscas. Referindu-se la acuzatiile lui Geoana, care indicase „orgoliul lui Puscas„ ca una din cauzele care au dus la rezultatul slab al PSD Cluj la euroalegeri, deputatul a declarat ca ar fi trebuit ca „toti liderii PSD sa fi fost dominati sin cer de orgoliul de a plasa PSD pe locul intai in trecutele alegeri.“ Puscas a declarat ca, in absenta unei analize la nivelul filialei din Cluj, evaluarile lui Mircea Geoana reprezinta o invitatie la superficialitate, care nu anunta nimic bun pentru alegerile viitoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.