Evaluarile lui Mircea Geoana sunt un indemn la la superficialitate si mediocritate, ceea ce nu ar fi de dorit daca PSD aspira la performante mai bune in alegerile viitoare, a declarat marti deputatul PSD Vasile Puscas. "Personal, mi-as fi dorit ca to
Evaluarile lui Mircea Geoana sunt un indemn la la superficialitate si mediocritate, ceea ce nu ar fi de dorit daca PSD aspira la performante mai bune in alegerile viitoare, a declarat marti deputatul PSD Vasile Puscas. "Personal, mi-as fi dorit ca toti liderii PSD sa fi fost dominati sincer de orgoliul de a plasa PSD pe locul intai in trecutele alegeri. Nu stiu sa se fi efectuat vreo analiza la nivelul organizatiei PSD Cluj despre cauzele si efectele rezultatelor scrutinului din 25 noiembrie. De aceea, evaluarile domnului Geoana mi se par a fi un indemn la superficialitate si mediocritate, ceea ce nu ar fi de dorit daca PSD aspira la performante mai bune in alegerile viitoare", a afirmat deputatul clujean. Acesta ii reaminteste liderului social-democrat Mircea Geoana ca refuzul sau de a fi trecut pe lista euro-candidatilor, "pe orice pozitie", s-a datorat felului in care a fost intocmita aceasta si lipsei de strategie electorala a PSD. "Ca gest, a fost o corelare deplina intre vorbe si fapte, iar nu o atitudine politicianista. Clujenii si toti sustinatorii PSD in Transilvania s-au intrebat de ce intre primii zece candidati de pe lista PSD sapte aveau domiciliul in Bucuresti si trei in Moldova. Desigur, raspunsul trebuia sa vina de la liderii PSD care au decis in acest fel", a afirmat Puscas.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.