Galant. Sensibilizat de grija pe care i-o poarta micutului Maximus, omul de afaceri i-a oferit mamei Adrianei un buchet de ghiocei Omul de afaceri Silviu Prigoana a revenit la sentimente mai bune in ceea ce o priveste pe soacra sa. Dupa aproape un a
Galant. Sensibilizat de grija pe care i-o poarta micutului Maximus, omul de afaceri i-a oferit mamei Adrianei un buchet de ghiocei Omul de afaceri Silviu Prigoana a revenit la sentimente mai bune in ceea ce o priveste pe soacra sa. Dupa aproape un an in care s-au avut la cutite si abia daca-si mai vorbeau, cei doi s-au impacat. Chiar daca suntem abia la inceputul iernii, Prigoana i-a oferit soacrei sale un buchet de ghiocei, in semn de recunostinta ca are grija de Maximus, baietelul lui si al Adrianei. Mai mult decat atat, Silviu Prigoana a acceptat ca soacra sa sa se mute impreuna cu el si Adriana, in casa pe care vedeta o are in centrul Capitalei. "Pentru ca mama sta acum cu noi si are grija in permanenta de cel mic, nu ne vom mai lua bona, asa cum intentionasem la un moment dat", ne-a spus Adriana Bahmuteanu. Silviu Prigoana si soacra sa au avut o relatie tensionata dintotdeauna, care s-a acutizat, insa, dupa ce, intr-o emisiune televizata, aceasta i-a spus, mai in gluma, mai in serios, ca "va manca jar" daca o paraseste, din nou, pe fiica ei. Suparat din cauza acestor amenintari, Prigoana a "taxat-o", la randul sau, prin afirmatii deloc magulitoare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.