Propunerea de lege care prevede rezilierea privatizarii Petrom a trecut ieri de Senat prin procedura de aprobare tacita, deoarece a expirat termenul pana la care putea fi votata. Initiativa apartine unor parlamentari PRM si, pentru a intra in vigoar
Propunerea de lege care prevede rezilierea privatizarii Petrom a trecut ieri de Senat prin procedura de aprobare tacita, deoarece a expirat termenul pana la care putea fi votata. Initiativa apartine unor parlamentari PRM si, pentru a intra in vigoare, trebuie sa fie votata si de Camera Deputatilor. Daca va intra in vigoare, legea va duce, conform Hotnews, la rezilierea unilaterala a contractului prin care OMV a cumparat Petrom in 2004. Privatizarea Petrom este si in atentia unei comisii speciale a Senatului, al carei prim raport cerea rezilierea contractului. Raportul a fost, insa, retrimis la comisie din cauza unor vicii procedurale, urmand ca noul raport sa fie prezentat abia in iunie 2008.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.