O a doua alarma cu bomba a fost inregistrata astazi la Scoala "Mark Twain" din Voluntari. Directorul institutiei a anuntat politia ca, in jurul orei 11:45, un apel telefonic a avertizat ca scoala va sari in aer intr-o ora, au declarat pentru NewsIn s

O a doua alarma cu bomba a fost inregistrata astazi la Scoala "Mark Twain" din Voluntari. Directorul institutiei a anuntat politia ca, in jurul orei 11:45, un apel telefonic a avertizat ca scoala va sari in aer intr-o ora, au declarat pentru NewsIn surse din IGPR.

Tot astazi, 400 de elevi au fost evacuati, in timpul tezelor nationale pentru clasele a VII-a si a VIII-a, in urma unei alarme cu bomba la scoala Josse Marti din Capitala. Alarma s-a dovedit a fi falsa.

"In jurul orei 12.00 s-a primit un telefon care anunta ca a fost pusa o bomba in scoala. La telefon era o voce de copil, iar politia sustine ca telefonul a fost dat din zona Piata Unirii", a declarat inspectorul de imagine al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.