DNA a inceput urmarirea penala fata de patru procurori, un judecator si un notar pentru infractiuni de coruptie in legatura cu fraudarea concursului pentru functii de conducere in parchete. Printre acestia se numara si presedintele Comisiei de examin
DNA a inceput urmarirea penala fata de patru procurori, un judecator si un notar pentru infractiuni de coruptie in legatura cu fraudarea concursului pentru functii de conducere in parchete. Printre acestia se numara si presedintele Comisiei de examinare, Gabriela Ghita.

Pe lista DNA se afla: Dumitru Gheorghe, procuror al Parchetului din Pitesti, Sterian Guli, prim procuror la Parchetul din Urziceni, Gheorghe Cerbeanu, judecator la Tribunalul Valcea, Gabriela Ghita, procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie Eugen Cojocaru, procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si JustitieGheorghe Bucur, notar in Bucuresti. Procurorii spun ca Sterian Guli, candidat la examenul pentru ocuparea functiei de prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, a obtinut, prin intermediul lui Cojocaru Eugen, o parte din subiecte, inainte de examen. La finalizarea concursului, candidatul Guli Sterian s-a plasat pe prima pozitie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.