Inainte de orice mare concert, organizatorii, indiferent de tara, se dau peste cap pentru a satisface orice capriciu al starului care urmeaza sa incante mii de oameni. Confortul este obligatoriu, luxul se subintelege, iar atentiile curg din toate par
Inainte de orice mare concert, organizatorii, indiferent de tara, se dau peste cap pentru a satisface orice capriciu al starului care urmeaza sa incante mii de oameni. Confortul este obligatoriu, luxul se subintelege, iar atentiile curg din toate partile. Rauri de alcool, munti de flori, oglinzi uriase si tot soiul de cereri bizare.
Cu toate acestea, exista vedete care pur si simplu nu pot fi multumite, indiferent de ce li se ofera. Specialistii au intocmit chiar si un top al celor mai capricioase staruri si chiar al celor mai ciudate cereri. De exemplu, legendarul James "Sex Machine" Brown a cerut "doua fete sub 21 de ani" si un uscator de par.
Paul McCartney a cerut 19 plante verzi de peste un metru si meniu vegetarian.
Mariah Carey nu canta daca nu are la indemana sampanie Cristal, un majordom care sa-i arunce guma de mestecat atunci cand nu mai are chef de ea, ceai pentru opt persoane, miere, doua purificatoare de aer, jucarii de plus.
Robbie Williams nu vrea alcool, vrea patru scrumiere, doua pachete de tigari, doua oglinzi uriase, doua deodorante si doua prosoape curate. Scobitori, sapun, platouri cu fructe, Evian, bomboane de menta, ciocolata si hartie igienica foarte fina.
Janet Jackson The Police vrea numai mancare organica, Rolling Stones vrea sosuri, placinte, pensule, masa de snooker, televizor si toaleta portabila.
Lily Allen vrea intotdeauna o sticla de Jack Daniels si patru sticle de sampanie, snacksuri si un catelus - numai pentru o noapte.
Charlotte Church vrea sa aiba la indemana fier si masa de calcat, legume si ceai.
Keith Richards isi doreste sa aiba in cabina sandwich-uri cu pui, cola dietetica si tigari, iar cei de la Nirvana adorau macaroanele cu branza.
Marilyn Manson tine mortis ca aparatele de aer conditionat sa functioneze non-stop, mai vrea bomboane gumate, floricele, absint si a cerut la un moment dat chiar si o prostituata cheala, fara dinti.
Prince are nevoie de un medic si nu mananca daca mancarea nu este acoperita in folie de plastic.
Frank Sinatra cerea si el mereu un specialist ORL care sa-i stea la dispozitie, si mai voia si un medicament antiinflamator.
David Hasselhoff este foarte modest, el cere in cabina sa o macheta care sa-l reprezinte in marime naturala.
Puff Diddy Si Led Zeppellin cerea fier si masa de calcat, iar Janet Jackson voia sa aiba in apropierea sa un sezlong, zece trandafiri negri. Staff-ul ei trebuia obligatoriu sa fie format numai din barbati.
Beyonce nu consuma decat produse Pepsi, vrea temperatura controlata in camera, interzis dulciurilor, iar toaleta sa fie foarte bine dezinfectata.
Barbra Streissand se topeste de placere daca descopera petale de trandafiri in toaleta, iar Madonna vrea vas de WC nou mereu si 25 de vase de apa Kabbala.
James Blunt e mai modest: vrea 120 de sticle de bere, 12 sticle de cidru, 4 sticle de vodca, trei de vin alb si 2 sticle de sampanie.
Jennifer Lopez are alte pretentii: vrea flori albe, fete de masa, perdele si huse albe, lumanari albe, canapele la fel, becuri slabe si bomboane Skittles.
Elton John are nevoie de 74 de prosoape, flori (interzis crizantemelor, liliacului sau margarete).
Keith Richards P. Diddy e totusi mai sofisticat: are nevoie de 204 prosoape. 20 de sapunuri, doua sticle de coniac Hennessy, doua sticle de Santa Margherita Pinot Grigio, doua sticle de Veuve Clicquot, o sticla de Dom Perignon, vodca Grey Goose, un buchet de flori albe, branza Cheddar, tarte si un Maybach blindat (care valoreaza 300.000 de dolari). (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.