Anuntul privind infiintarea PDL i-a bulversat pe cei mai multi dintre liderii pedisti si liberal-democrati din teritoriu, care nu fusesera informati de la centru despre aceasta decizie. Dupa ce efectul surprizei s-a risipit, in filiale au inceput sa
Anuntul privind infiintarea PDL i-a bulversat pe cei mai multi dintre liderii pedisti si liberal-democrati din teritoriu, care nu fusesera informati de la centru despre aceasta decizie. Dupa ce efectul surprizei s-a risipit, in filiale au inceput sa apara nemultumirile.


„Prin fuziunea PD-PLD s-a creat o criza, iar rezultatul ar putea fi plecarea unor oameni din filiala pe care o conduce", a declarat Sabin Iliesi, seful filialei bistritene a PLD. La Buzau, liderul liberal-democratilor, Lucian Salcutan, s-a vazut nevoit sa nu mai anunte inscrierea in partid a patru personalitati dintr-o alta formatiune, din cauza fuziunii cu PD.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.