Unificarea PD cu PLD, anuntata de liderii din Bucuresti ai celor doua partide, a cazut ca un trasnet in organizatiile din judetul Tulcea ale celor doua formatiuni politice. sefii locali ai PD si PLD se afla in razboi rece. Democratii, desi nu-i ataca
Unificarea PD cu PLD, anuntata de liderii din Bucuresti ai celor doua partide, a cazut ca un trasnet in organizatiile din judetul Tulcea ale celor doua formatiuni politice. sefii locali ai PD si PLD se afla in razboi rece. Democratii, desi nu-i ataca in public, ii ignora pe liderii locali ai PLD. Raceala s-a produs in urma scandalului iscat in PLD Tulcea, care s-a soldat cu eliminarea din conducerea organizatiei a liderilor fondatori Nicolae Chichi, Aurora Oprea si Sorin Zaharcu. Acestia au fost acuzati de "prietenii" lui Stolojan din acest judet ca ar fi fost intrusi de PD-istii locali in PLD pentru a le controla organizatia. Liderii PD Tulcea refuza sa comenteze coabitarea pe care ar urma sa o aiba cu Gabriel Draghiceanu, actualul lider al PLD Tulcea. Acesta este acuzat de sefii PD Tulcea ca ar fi epurat organizatia de oamenii cei mai valorosi pentru ca se temea de apropierea acestora de democrati, adica de cei cu care urmeaza sa fie colegi in noul partid. Presedintele PLD Tulcea, Gabriel Draghiceanu, spune ca nu a actionat impotriva prietenilor PD, ci pentru eficientizarea organizatiei judetene, care la alegerile europarlamentare a intrecut PNL in municipiul Tulcea, realizand un scor electoral de 11 la suta, fata de 9 procente, cat au realizat liberalii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.