ABB Romania, si Institutul de Studii si Proiectari Energetice (ISPE), sustin editia a II-a a Festivalului de Muzica "Concertul de la ora 19:00", initiata de Teatrul Act, cu sprijinul Primariei Sectorului 3. INEDIT. Protagonisti in deschiderea fe
ABB Romania, si Institutul de Studii si Proiectari Energetice (ISPE), sustin editia a II-a a Festivalului de Muzica "Concertul de la ora 19:00", initiata de Teatrul Act, cu sprijinul Primariei Sectorului 3. INEDIT. Protagonisti in deschiderea festivalului au fost: Alexandru Tomescu (castigatorul viorii Stradivarius Elder - Voicu) si Horia Mihail - la pian. Prin prezenta lor la seara inaugurala, ABB Romania si ISPE sprijina demersul Teatrului Act de a-si dota sala de spectacole cu un pian Steinway & Sons B 211 (brand de prestigiu care a fost ales de mari muzicieni precum: Richard Wagner, Arthur Rubinstein, Sergei Prokofiev etc.). Teatrul Act, primul teatru independent de proiecte din Romania, incearca astfel sa-si deschida sala unui nou segment de public: cel meloman. Festivalul "Concertul de la ora 19:00" se desfasoara in perioada 3¬-8 decembrie 2007, cand pe scena Teatrului Act se vor desfasura concerte extraordinare de opera, pian, vioara, jazz si muzica acustica.
ENERGIE SI PRODUCTIVITATE. "Aceasta contributie se inscrie in programul de dezvoltare durabila al ABB Romania, al carui obiectiv principal il reprezinta implicarea in diverse actiuni sociale si culturale. Am inteles ca suntem aici nu doar pentru business, ci si pentru sustinerea acestor laturi deosebit de importante, esentiale pentru dezvoltarea unei tari " - a spus domnul Peter Simon, CEO al ABB Romania.
ABB a sustinut productiile Teatrului Act si a premiat tinere talente din domeniul muzical si din cel al artelor plastice; a contribuit la dotarea cu echipament medical al unor clinici, iar in domeniul religiei si cultelor a contribuit la construirea si restaurarea unor biserici si manastiri din tara; in anul 2007, compania a construit o casa ABB in cadrul Centrului "Micfalau" (centrul se ocupa de desfasurarea programelor sociale pentru copiii si tinerii dezavantajati, pentru cei provenind din familii cu venituri foarte mici, sau din centre de plasament, cat si pentru cei cu deficiente locomotorii si mentale).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.