Procurorii anticoruptie i-au comunicat, ieri, lui Ioan Avram Muresan , fostul ministru al Agriculturii, ca i-a fost prelungita cu 30 de zile interdictia de parasire a localitatii in dosarul in care este acuzat ca ar fi intermediat mita oferita de om
Procurorii anticoruptie i-au comunicat, ieri, lui Ioan Avram Muresan , fostul ministru al Agriculturii, ca i-a fost prelungita cu 30 de zile interdictia de parasire a localitatii in dosarul in care este acuzat ca ar fi intermediat mita oferita de omul de afaceri Gheorghe Ciorba ex-ministrului Decebal Traian Remes. Procurorii anticoruptie si-au motivat prelungirea interdictiei prin faptul ca au informatii ca Ioan Avram Muresan ar vrea sa plece din Romania. El s-a declarat jignit si sustine ca s-a pus la dispozitia anchetatorilor inca de la izbucnirea scandalului. Muresan a mai declarat ca i-a cerut procurorului sa-i arate probele existente la dosar impotriva sa, insa a fost refuzat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.