Fostul presedinte Ion Iliescu a dezmintit, ieri, ca ar avea obiceiul sa faca politica prin restaurante, subliniind ca a condamnat, de-a lungul timpului, acest obicei al unor politicieni. Replica fostului presedinte vine in contextul unui articol apa
Fostul presedinte Ion Iliescu a dezmintit, ieri, ca ar avea obiceiul sa faca politica prin restaurante, subliniind ca a condamnat, de-a lungul timpului, acest obicei al unor politicieni. Replica fostului presedinte vine in contextul unui articol aparut intr-un cotidian central, cu titlul "Iliescu iubeste carciuma lui Base". El a calificat articolul respectiv ca fiind "o penibila facatura de la un capat la altul". "Nu am calcat vreodata in carciuma respectiva si cu atat mai putin nu fac politica in restaurant. Am condamnat aspru acest obicei nefiresc al politicienilor de a lua decizii in restaurante si nu acolo unde trebuie facuta politica: Parlament, sedii de partide, spatii publice", a subliniat Iliescu, intr-un comunicat remis presei. El a mentionat ca, daca nu va primi scuze publice, se va adresa justitiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.