Aveti dorinta de a scormoni, de a sonda, ca sa descifrati o enigma, sa descoperiti un secret, sa dezvaluiti un mister. Va place sa urmariti o pista incarcata cu necunoscute. Sunteti asemeni unui fin psiholog, care trebuie sa descurce itele unei situ
Aveti dorinta de a scormoni, de a sonda, ca sa descifrati o enigma, sa descoperiti un secret, sa dezvaluiti un mister. Va place sa urmariti o pista incarcata cu necunoscute. Sunteti asemeni unui fin psiholog, care trebuie sa descurce itele unei situatii inexplicabile. Daca sunteti inzestrati cu fler, incercati sa va puneti mai degraba in slujba impulsului de moment. A intra in relatie cu cineva astazi, inseamna a spune nu, a trage asupra cuiva sau a unei idei. Forta dumneavoastra de intuitie se refera la o deschidere de camp redus, produce acel spirit precaut care nu se incurca in prea multe probleme si care se indreapta cu o siguranta absoluta spre punctul crucial pentru a da loviturile decisive. Acest spirit critic poate sa faca casa buna numai cu o “mentalitate magica”. Sunteti inclinati spre sociabilitate, generozitate, amabilitate si gentilete. Actiunea dumneavoastra benefica duce la dezvoltarea legaturilor afective, dar dragostea poate scadea cu timpul daca nu este intretinuta. Exista o mica inclinatie spre lene, senzualitate, pasiuni si vanitate. Echilibrul dumneavoastra se poate modifica de la un fleac, traversand fluctuatii de dispozitie, c are merg de la cea mai vie exaltare la depresia cea mai adanca. Aveti un caracter pacifist, moderat si, chiar in cazul unor suparari dureroase sau succese rasunatoare, nu va indepartati de la echilibrul vostru psihic!

Berbec
Astazi vi se poate gasi un singur defect: sunteti schimbatori. In tot ceea ce realizati, isi pune amprenta spiritul practic, eficienta, si pasiunea pentru lucrul bine facut. Chiar daca veti incerca sa cereti ajutorul altor persoane, nu veti reusi pana nu veti fi complet convinsi ca prin fortele proprii chiar nu reusiti sa va descurcati. Sunteti atenti la nou si aveti multe idei extravagante in masura sa socheze chiar si persoanele mai non conformiste. Din pacate, nu veti avea rezultatul scontat daca nu veti cauta si interlocutorul potrivit.

Taur
Instabilitatea celor din jurul dumneavoastra va scoate din minti. Nimic din ceea ce a fost ieri ca si batut in cuie, nu mai este astazi valabil. Puteti fi apreciati ca avand o personalitate si un temperament foarte agreabil, nu vi se poate reprosa nimic. Inconstanta si agitatia celor din jur nu fac decat sa va aduca in stare sa va retrageti fara a va mai dori nimic altceva decat sa fiti lasati in pace. Acordati o importanta foarte relativa problemelor din jur. Cineva apropiat va poate provoca o stare de indispozitie si de tulburare.

Gemeni
Sunteti protejati in timpul calatoriilor, dar nu trebuie sa va epuizati prea repede energia fizica. Pot aparea preocupari politice si sociale, corespondenta cu strainatatea. Pot aparea conflicte sau lupte cu anumiti colegi de munca, din cauza unei atitudini dizarmonice in activitatea depusa. Calatoriile si schimbarea locului vor conduce la posibile stari depresive sau chiar la o apasare sufleteasca ce va poate taia pofta de viata. Primiti o stire din strainatate care va va aduce multa bucurie.

Rac
Zi favorabila speculatiilor financiare. Nimic din ceea ce faceti astazi nu va poate iesi prost. Asadar, incercati si veti reusi! Chiar si planurile care par irealizabile va vor iesi din prima. Aveti un prestigiu foarte bun si va este teama de mediocritate. Vi se poate oferi o noua slujba, dar veti refuza din aceste motive. Vi se vorbeste dur sau fara retinere de catre o persoana de sex opus, care de fapt urmareste doar sa va atraga atentia. Caracterul deschis va va aduce multe beneficii.

Leu
Posedati un mare coeficient afectiv, dovediti un interes deosebit pentru tot ce inseamna idila, nu va puteti opri sa nu admirati toate persoanele de sex opus care va ies in cale si care va spun ceva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.