Fostul ambasador al SUA in Romania, Michael Guest, a facut-o responsabila pe Condoleezza Rice, secretarul american de stat, de retragerea sa din diplomatie, din cauza ca institutia pe care o conduce nu le-a oferit partenerilor diplomatilor homosexua
Fostul ambasador al SUA in Romania, Michael Guest, a facut-o responsabila pe Condoleezza Rice, secretarul american de stat, de retragerea sa din diplomatie, din cauza ca institutia pe care o conduce nu le-a oferit partenerilor diplomatilor homosexuali tratament egal cu cel al partenerilor diplomatilor heterosexuali. El a facut aceste critici la receptia gazduita chiar de Departamentul de Stat in onoarea retragerii sale, potrivit blogului editorialistilor de la New York Times. Michael Guest a marturisit in fata prietenilor, colegilor si a unor oficiali cu rang inalt din Departamentul de Stat - „cu tristete elocventa, nu cu manie“ ca acesta este motivul pentru care a decis sa puna capat carierei sale diplomatice de 25 de ani. Guest si alti diplomati gay au semnalat diverse „inechitati“ intre partenerii lor si cei ai diplomatilor heterosexuali.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.