Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, ieri, ca parlamentarii social-democrati vor sprijini, la dezbaterile pe bugetul de stat pe 2008, si amendamentele cu caracter social formulate de alte partide din opozitie.  Intrebat daca se mai intal
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, ieri, ca parlamentarii social-democrati vor sprijini, la dezbaterile pe bugetul de stat pe 2008, si amendamentele cu caracter social formulate de alte partide din opozitie. Intrebat daca se mai intalneste sau „comploteaza” cu premierul Calin Popescu Tariceanu pe marginea unui eventual sprijin al PSD in Parlament acordat Guvernului, Geoana a negat si a spus: „Nu facem nimic”. Şi premierul Tariceanu a negat, ieri, existenta unor negocieri pentru colaborare intre cele doua partide, aratand ca informatiile aparute pe aceasta tema sunt simple speculatii. In schimb, Mircea Geoana a spus ca parlamentarii social-democrati au fost "instructati" de conducerea centrala a partidului sa sprijine, la dezbaterile asupra proiectului de buget de stat pe 2008, nu doar amendamentele PSD, ci si pe cele cu caracter social formulate de alte partide din opozitie - PD, PRM, PLD sau PC. Un anunt similar a facut ieri si purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca. Bugetul de stat pe 2008 se afla in prezent in dezbaterea comisiilor reunite de buget-finante din Senat si Camera Deputatilor. In total, parlamentarii au de discutat 1.600 de amendamente, dintre care in jur de 800 au caracter social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.