Ieri a avut loc cea de-a doua infatisare in procesul intentat de DNA primarului municipiului Arad, Gheorghe Falca. Acesta este acuzat pentru fapte grave de coruptie, luare si dare de mita si abuz in serviciu in urma vanzarii, in martie 2005, a unui
Ieri a avut loc cea de-a doua infatisare in procesul intentat de DNA primarului municipiului Arad, Gheorghe Falca. Acesta este acuzat pentru fapte grave de coruptie, luare si dare de mita si abuz in serviciu in urma vanzarii, in martie 2005, a unui teren situat in centrul municipiului Arad.
Pretul tranzactiei se pare ca ar fi fost mult sub cel al pietei, iar cumparatorul este firma unor prieteni ai primarului. Dupa doar o zi, terenul a fost revandut cu un profit de doua milioane de euro, spun procurorii.
Conform acestora, Falca a primit din partea firmei o vila. In dosar a fost citat si socrul primarului, fostul vicepremier Gheorghe Seculici. Falca nu s-a prezentat la primul termen al procesului, avocatul sau solicitand amanare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.