Deputatul social-democrat Filip Georgescu afirma ca Elena Udrea va conduce organizatia judeteana Arges a noului Partid Democrat Liberal (PDL), la propunerea presedintelui Traian Basescu. "In Arges e o problema, atat la PD, care a ramas fara conducer
Deputatul social-democrat Filip Georgescu afirma ca Elena Udrea va conduce organizatia judeteana Arges a noului Partid Democrat Liberal (PDL), la propunerea presedintelui Traian Basescu. "In Arges e o problema, atat la PD, care a ramas fara conducere, cat si la PLD, condus de un om, Gheorghe Davidescu, care a schimbat multe formatiuni politice. Eu cred ca domnul Basescu o va impune pe doamna Udrea la conducerea PDL Arges, sunt convins mie in suta", a declarat, pentru Rompres, deputatul Georgescu. In Arges, organizatia judeteana a PD a ramas fara conducere, dupa ce, luni, Biroul Permanent National (BPN) a luat act de demisiile celor zece lideri locali, fara a stabili o conducere interimara. Elena Udrea a fost desemnata de BPN, la inceputul lunii noiembrie, sa coordoneze activitatea partidului in Arges, dar nu si-a aratat, inca, intentia de a candida la conducerea organizatiei judetene.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.