Dupa Dumitru Dragomir, cercetat pentru luare de mita in cazul terenului pe care se afla sediul LPF, iata ca alti doi conducatori din fotbal, in speta "vicele" clubului Poli Timisoara, Emil Rosianu, si patronul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, au
Dupa Dumitru Dragomir, cercetat pentru luare de mita in cazul terenului pe care se afla sediul LPF, iata ca alti doi conducatori din fotbal, in speta "vicele" clubului Poli Timisoara, Emil Rosianu, si patronul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, au fost audiati ieri de DNA intr-un dosar privind posibile fapte de coruptie din editia trecuta a Ligii I. "Am fost chemat pentru a mi se spune ca mi s-au ascultat telefoanele in legatura cu posibile sume de bani date echipelor adverse drept motivare", a explicat Rosianu la iesirea de la audieri. "Mi s-a prezentat faptul ca au fost ascultate telefoanele si ca procurorii s-au autosesizat din presa cu privire la posibile sume de bani date echipelor adverse. De asemenea, mi s-a spus ca pentru acelasi lucru vor fi chemati la DNA toti presedintii din Liga I", a declarat, la randu-i, Simota, de unde rezulta ca, incluzandu-l aici si pe atacantul Nicolae Dica (vizat sa "desconspire" transferul de la FC Arges la Steaua), procurorii au luat la "puricat" fotbalul autohton. Macar de n-ar face-o in zadar! (N. S.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.