Conducatorii Rapidului au decis sa se razboiasca in public cu un jucator al Rapidului, Burdujan fiind acuzat ca se autovictimizeaza fara rost.

Dupa ce Burdujan a decis sa iasa la atac, nemultumit ca antrenorul Mircea Rednic nu ii da nici
Conducatorii Rapidului au decis sa se razboiasca in public cu un jucator al Rapidului, Burdujan fiind acuzat ca se autovictimizeaza fara rost.

Dupa ce Burdujan a decis sa iasa la atac, nemultumit ca antrenorul Mircea Rednic nu ii da nici o sansa sa joace si ca nimeni nu il mai vrea in Giulesti, conducatorii Rapidului au decis sa puna lucrurile la punct, dar nu printr-o discutie intr-unul din birourile de la baza Pro Rapid, ci printr-un comunicat de presa. Conducerea Rapidului sustine, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial, fcrapid.ro, ca i-a oferit atacantului Lucian Burdujan triplarea contractului sau actual, apreciind ca semnarea unui nou contract depinde doar de jucator. „Asemenea negocieri exista peste tot si cunosc inclusiv momente de stagnare, situatie aparuta, in acest caz, din cauza jucatorului, care refuza pentru moment prelungirea angajamentului sau cu Rapid. Lui Burdujan i s-a oferit triplarea contractului sau actual. Dar asta nu are absolut nicio legatura cu aparitiile sale in teren, care sunt decise numai de catre conducerea tehnica. Nu credem nici in varianta ca Mircea Rednic sa aiba vreo pr oblema pesonala cu atacantul sau, din moment ce tocmai antrenorul principal a sustinut cauza jucatorului in negocierile acestuia cu principalul actionar al clubului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.