Cazare mai scumpa
Camera Deputatilor va plati in anul 2008 cu 9,2% mai mult decat anul trecut pentru cazarea alesilor. Pentru ca nici anul viitor nu vor avea un hotel doar al lor, deputatii care nu au domiciliul in Bucuresti se vor caza,
Cazare mai scumpa
Camera Deputatilor va plati in anul 2008 cu 9,2% mai mult decat anul trecut pentru cazarea alesilor. Pentru ca nici anul viitor nu vor avea un hotel doar al lor, deputatii care nu au domiciliul in Bucuresti se vor caza, ca de obicei, la hotelurile Bucuresti si Monte-Nelly, dupa cum a decis ieri conducerea Camerei. In urma negocierilor purtate de reprezentantii Camerei cu cei ai hotelurilor, s-a stabilit ca pentrul anul 2008 alesii vor plati 127 de lei pe zi pentru o camera cu un pat, 244 de lei pentru una dubla si 330 de lei pentru un apartament. Anul trecut, aproximativ o suta de deputati au fost cazati in cele doua hoteluri.   BANI PENTRU NATO. Tot in sedinta de ieri, mai-marii Camerei au aprobat si lista cu cheltuielile Summit-ului NATO. Pentru ca este una dintre institutiile implicate in organizarea evenimentului, Camerei Deputatilor i-a fost suplimentat bugetul pe anul viitor cu 25.460.000 lei. Summit-ul se va desfasura in perioada 2-4 aprilie 2008 la Palatul Parlamentului, iar pentru buna desfasurare a lucrarilor deputatii vor face o serie de investitii. Asadar, vor fi cumparate camere video, monitoare, aparate de control bagaje, porti detectie metale, radiotelefoane. Nu vor lipsi calculatoarele, copiatoarele, televizoarele, pe care vor fi afisate informatiile, sistemele de transmisii video si aparatele de aer conditionat. De asemenea, vor mai fi cumprate 100 de LCD-uri, o masa de consiliu, cinci seturi de canapele cu fotolii din piele, dar si 30 de fotolii simple. Si pentru ca oaspetii sa se simta ca acasa si in privinta mancarii, se va achizitiona o linie de autoservire cu acces pe doua intrari, de pe urma careia se  vor bucura ulterior si deputatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.