Producatorii filmului 'Borat' au fost dati din nou in judecata marti, de data aceasta de un instructor auto care i-a acuzat ca l-ar fi mintit in legatura cu subiectul comediei, spunandu-i ca va juca intr-un documentar
Producatorii filmului 'Borat' au fost dati din nou in judecata marti, de data aceasta de un instructor auto care i-a acuzat ca l-ar fi mintit in legatura cu subiectul comediei, spunandu-i ca va juca intr-un documentar despre integrarea imigrantilor in modul de viata american, informeaza Reuters. Procesul a fost intentat de avocatii lui Michael Psenicska, un profesor de matematica din Baltimore, care este de 32 de ani si proprietarul unei scoli de soferi in Perry Hall, Maryland.   CEARTA. Michael Psenicska doreste sa obtina despagubiri in valoare de 100.000 de dolari, sustinand ca filmul a avut incasari de sute de milioane de dolari. In plangerea depusa la un tribunal din Manhattan se afirma ca Psenicska are dreptul la despagubiri pentru ca acuzatii - producatorul Twentieth Century Fox Film Corporation si actorul Sacha Baron Cohen - s-au folosit de imagini cu el pentru a face reclama filmului a€žBorat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan". Filmul aparut in 2006, in care Sacha Baron Cohen joaca rolul unui jurnalist kazah ce calatoreste prin toata America in cautarea Pamelei Anderson, si-a atras numeroase critici, afirmandu-se ca descrie Kazahstanul ca intolerant si inapoiat. Producatorii filmului au mai fost actionati in justitie, printre reclamanti numarandu-se si conservatori sudisti, tarani din Romania si  un om de afaceri care poate fi vazut in film fugind de imbratisarea actorului britanic. Avocatii lui Psenicska afirma ca acesta a fost pacalit de casa producatoare si de Cohen sa semneze documente prin care isi dadea acordul sa apara in a€žBorat" chiar inainte sa fie filmat oferindu-i actorului britanic o lectie de soferie.      


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.