Colinde, brad si decoratiuni de Craciun... Brunch special toata luna decembrie si  program special pentru copii cu trupa de teatru Libelula... Meniuri speciale in restaurantul Madrigal si in Braseria Corso, vin fiert in Intermezzo Bar... Brunch
Colinde, brad si decoratiuni de Craciun... Brunch special toata luna decembrie si program special pentru copii cu trupa de teatru Libelula... Meniuri speciale in restaurantul Madrigal si in Braseria Corso, vin fiert in Intermezzo Bar... Brunch de gala "la inaltime" in ziua de Craciun, in sala de bal de la etajul 21. Petreceri speciale de Revelion.
Pe toata perioada lunii decembrie, oaspetii Hotelului InterContinental vor putea simti atmosfera speciala a Sarbatorilor de iarna.
In serile de 24, 25, 26 decembrie puteti alege o cina speciala de Craciun in restaurantul Madrigal. Partituri de iarna interpretate la pian si vin spumos, din partea casei.
Pranzul de Craciun il puteti servi in cea mai inalta sala de bal din oras, impreuna cu familia si cu prietenii. In Sala Balada va asteapta pe 25 decembrie un brunch cu totul special: bucate alese, loc special amenajat pentru copii, muzica instrumentala de Craciun interpretata live, o panorama unica asupra orasului. Nu va lipsi nici Mos Craciun.O noapte de visMeniu de gala "a la Parisienne", tombola cu premii apetisante, artificii, pachet de bauturi inclus. Din lumea Micului Paris va vor saluta in noaptea de Revelion Luminita Anghel si trupa Slang. Petrecerea se desfasoara in Sala Balada. Jojo, Mandinga, Andra si trupa TZ va promit un Revelion incendiar in Sala Ronda. Tot aici va asteapta un Bufet de Gala Festiva si o tombola cu premii surpriza. Cei care aleg sa isi petreaca cea mai lunga noapte dintre ani la InterContinental vor avea parte de un tarif special de cazare: 80 de euro camera, 150 de euro un apartament, cu mic dejun si taxe incluse. In prima zi a Anului Nou sunteti invitati la faimosul concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, intr-o atmosfera de sarbatoare, in Corso Brasserie. Aici puteti savura un pahar de sampanie si un meniu usor, incepand cu ora 12.00.Cina speciala de Craciun in restaurantul Madrigal 189 RON/persoana
Pranz de Craciun in Sala Balada 150 RON
Cina speciala de Craciun 89 RON
Revelion in Sala Ronda 685 RON
Revelion in Sala Balada 795 RON
Masa in Corso Brasserie de Anul Nou 95 RON


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.