Jucatorul de la Sao Paolo a marcat 7 goluri si a incasat 19 in ultima editie de campionat.

Portarul lui FC Sao Paulo, Rogerio Ceni, a fost desemnat ce mai bun jucator din campionatul de fotbal al Braziliei, dupa ce a primit doar 19 gol
Jucatorul de la Sao Paolo a marcat 7 goluri si a incasat 19 in ultima editie de campionat.

Portarul lui FC Sao Paulo, Rogerio Ceni, a fost desemnat ce mai bun jucator din campionatul de fotbal al Braziliei, dupa ce a primit doar 19 goluri si a marcat sapte. "Este un moment extrem de fericit pentru mine. Este o mare onoare sa primesc acest trofeu", a declarat, Rogerio Ceni, care a primit 51% din voturi in urma unui sondaj realizat pe Internet. Rogerio Ceni a fost urmat in clasament de chilianul Jorge Luis Valdivia, de la Palmeiras, si de uruguayanul Beto Acosta, de la Nautico of Pernambuco, care s-a clasat, cu 19 goluri, pe locul al doilea in clasamentul golgheterilor dupa Josiel, de la Parana. In virsta de 34 de ani, Rogerio Ceni se afla la FC Sao Paulo din 1990, club pentru care a evoluat in peste 700 de partide si a inscris 78 de goluri, fiind recunoscut de Federatia Internatioanla de Istorie si Statistica a Fotbalului drept portarul cu cele mai multe goluri inscrise. In sezonul acesta, in care Sao Paulo a cistigat al cincilea titlu de campioana a Braziliei, Rogerio Ceni a marcat sapte goluri, doua din lovitura libera si cinci din penalty.

Goluri marcate de portarul brazilian


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.