Patul in care dormea Nicolae Ceausescu atunci cand venea la vanatoare la Iasi va fi scos la licitatie. La fel se va intampla si cu celelalte piese de mobilier din Casa de Oaspeti Bucium, dupa ce, ieri, mostenitoarea de drept a conacului, Ioana Frand
Patul in care dormea Nicolae Ceausescu atunci cand venea la vanatoare la Iasi va fi scos la licitatie. La fel se va intampla si cu celelalte piese de mobilier din Casa de Oaspeti Bucium, dupa ce, ieri, mostenitoarea de drept a conacului, Ioana Frandin, a obtinut sentinta definitiva si irevocabila prin care intra in posesia proprietatii. Femeia, care traieste in Bucuresti, a semnat deja un antecontract de vanzare-cumparare cu un om de afaceri din Iasi, care intentioneaza sa transforme locatia in hotel si restaurant. Casa de Oaspeti a fost construita in 1967, iar Ceausescu a venit aici de trei ori, ultima data in septembrie 1989, la deschiderea anului scolar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.