Hotie. Cantareata a plecat de la propria petrecere cu patru jachete ale unei creatoare de moda, in valoare de 28.000 de dolari Cantareata americana Britney Spears a facut-o din nou lata. Solista e acuzata ca si-a insusit haine create de suedeza Katj
Hotie. Cantareata a plecat de la propria petrecere cu patru jachete ale unei creatoare de moda, in valoare de 28.000 de dolari Cantareata americana Britney Spears a facut-o din nou lata. Solista e acuzata ca si-a insusit haine create de suedeza Katja Berglund. Designerul sustine ca vedeta a sterpelit patru jachete de culoare alba, de la garderoba din vila unde aceasta si-a aniversat ziua de nastere, in urma cu trei zile. Paguba se ridica la 28.000 de dolari. Cea mai cautata pe net Cu toate acestea, scandalurile in care e implicata solista nu fac decat sa-i creasca popularitatea. Britney si prietena ei la catarama, starleta Paris Hilton, au fost cele mai cautate vedete pe Yahoo in acest an. Cele doua sunt primele pe lista preferintelor internautilor. "Explicatia este cat se poate de simpla. Britney si Paris au fost implicate in tot felul de scandaluri si lumea e avida sa citeasca ce nebunii au mai facut", a explicat un reprezentant al celebrului motor de cautare. De altfel, solista americana a ocupat prima pozitie in clasamentul cautarilor pe Yahoo de sase ori in ultimii sapte ani. Doar in 2004, solista a fost invinsa de mostenitoarea lantului hotelier Hilton, Paris. Printre preferatele internautilor in acest an se mai afla voluptuoasa cantareata Beyonce si actritele Lindsay Lohan si Jessica Alba.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.