Luni dimineata, nimic nu prevestea precipitarea catre fuziune a PD si PLD, desi discutiile intre cele doua partide, consfintite printr-un protocol, incepusera inaintea alegerilor pentru Parlamentul European. Presedintele Emil Boc a confirmat in

Luni dimineata, nimic nu prevestea precipitarea catre fuziune a PD si PLD, desi discutiile intre cele doua partide, consfintite printr-un protocol, incepusera inaintea alegerilor pentru Parlamentul European.

Presedintele Emil Boc a confirmat in sediul din Walter Maracineanu ca declaratia de saptamana trecuta a secretarului general PD, Vasile Blaga, privind formarea unui nou partid puternic de centru-dreapta este mai mult decat o parere personala si ca exista discutii cu PLD in acest sens.

In cursul dupa-amiezii, liderul democrat a avut o intalnire cu presedintele PLD, Theodor Stolojan, unde au decis sa faca publica fuziunea. La anuntul oficial de la ora 19.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.