Selectionerul Victor Piturca va trebui sa se decida pina la sfirsitul lunii mai pe ce jucatori va miza la Campionatul European din Austria si Elvetia. UEFA a anuntat cele 16 asociatii nationale calificate la Euro 2008 ca sint obligate sa trimita pina
Selectionerul Victor Piturca va trebui sa se decida pina la sfirsitul lunii mai pe ce jucatori va miza la Campionatul European din Austria si Elvetia. UEFA a anuntat cele 16 asociatii nationale calificate la Euro 2008 ca sint obligate sa trimita pina pe 28 mai 2008 listele cu loturile definitive pentru turneul final, acestea urmind sa cuprinda cite 23 de jucatori, dintre care trei vor fi portari. Totodata, forul european a stabilit ca 7 martie va fi ultima zi in care pot avea loc meciuri amicale inter-tari in cele doua state organizatoare ale turneului final, exceptie facind echipele nationale ale Austriei si Elvetiei, care mai pot juca pe teren propriu, in timp ce 7 mai este ultima zi in care se pot disputa jocuri amicale intre tarile participante la turneul final, inclusiv cele doua reprezentative-gazda.

In ceea ce-i priveste pe suporteri, UEFA va anunta, la workshop-ul desfasurat la Viena la mijlocul acestei luni, cota de bilete pentru fiecare asociatie si modalitatea de vinzare a acestora. Fanii lui Mutu&co. isi vor putea achizitiona tichetele la turneul final incepind cu februarie 2008.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.