De clasa. In topul celor mai scumpe autoturisme de la expozitie se afla si un Maybach de 360.000 euro, la fel ca acela al lui Gigi Becali, dar fara optiuni Cei mai bogati oameni ai Romaniei isi pot completa colectia de masini si bijuterii scumpe, da
De clasa. In topul celor mai scumpe autoturisme de la expozitie se afla si un Maybach de 360.000 euro, la fel ca acela al lui Gigi Becali, dar fara optiuni Cei mai bogati oameni ai Romaniei isi pot completa colectia de masini si bijuterii scumpe, dar nu numai, la expozitia "Luxury Show", care se va deschide maine, la Romexpo. Timp de patru zile, doua sute de firme si branduri de prestigiu isi vor expune aici produsele de top, destinate clientelei de lux autohtone. Cel mai scump autoturism care va putea fi admirat la expozitie, dar si achizitionat de cei carora le da mana, este un Bentley Azure, in valoare de 450.000 de euro. O alta piesa de rezistenta a evenimentului este o limuzina Maybach de 360.000 de euro, la fel ca aceea a finantatorului Stelei, Gigi Becali, dar fara optiuni. Cu 660.000 de euro vizitatorii isi pot cumpara un iaht de 13 metri lungime si 4,50 metri latime, cu doua cabine, pentru amenajarea carora s-a folosit matase naturala, si doua bai. La aceeasi expozitie vor mai fi scoase la vanzare bijuterii care valoreaza chiar si sute de mii de euro. In prima seara se va organiza o gala de caritate, la care se vor licita obiecte donate de mai multe personalitati, printre care atleta Gabi Szabo, designerul Catalin Botezatu, dar si reprezentantii Casei Regale. Biletul de intrare la "Luxury Show" costa 50 de lei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.