Finantatorul stelist a declarat ca "ros-albastrii" mai pot castiga titlul de campioni doar daca se intampla "o minune", apreciind ca actualul lider al Ligii I, CFR Cluj, este o echipa care joaca fotbal. "Daca mai speram la titlu? Poate doar sa se int
Finantatorul stelist a declarat ca "ros-albastrii" mai pot castiga titlul de campioni doar daca se intampla "o minune", apreciind ca actualul lider al Ligii I, CFR Cluj, este o echipa care joaca fotbal. "Daca mai speram la titlu? Poate doar sa se intample o minune, avand in vedere ca CFR joaca fotbal. Ca ne mai luam noi de ei, asta e, dar joaca fotbal si merita locul intai. Ca au mai facut ceva cu arbitrii, cu nu stiu ce, e altceva, dar merita din plin sa fie pe primul loc. Anul trecut am recuperat opt puncte in opt etape. Acum mai sunt 17 etape si avem 11 puncte diferenta. E mai usor. Oricum, anul trecut eram noi mai valorosi decat ei, acum sunt ei mai valorosi. Degeaba ii opresti pe ei si nu bat ai nostri. Atunci am castigat opt meciuri. Poate doar ca in retur sa castige Steaua tot si e campioana! Normal ca ma gandesc la titlu pana in ultima secunda. La cate belele am avut turul asta, sa-i multumim lui Dumnezeu ca am ajuns la 32 de puncte!", a spus boss-ul din Ghencea.
Gigi Becali a mentionat ca Gloria Bistrita a parut o echipa obosita in meciul de luni seara cu Steaua. "Mi-am dat seama cat de greu e sa joci la trei zile. Bistrita n-a jucat nimic, nu joaca asa de obicei. S-a vazut oboseala", a spus Gigi Becali. Explicand faptul ca la pauza l-a injurat pe arbitrul Marius Avram, Gigi Becali a spus: "Trebuia sa dea un galben! Asta e, te mai enervezi cand nu joaca echipa, mai zici de arbitru!". Finantatorul stelist a comentat si incidentul dintre I. Rada si Dica, petrecut dupa fluierul final, cand cei doi au fost la un pas de incaierare. "Foarte bine ca s-au certat! Dupa ce au fost la un pas sa se ia la bataie, se impaca ei. Atmosfera negativa? Da, cele mai bune rezultate se obtin cu atmosfera negativa!", a spus Gigi Becali. Acesta a mai spus si ca in iarna vor pleca de la Steaua mai multi jucatori. "O sa plece multi de la Steaua in iarna. Vrea sa-l ia Newcastle pe Goian cu 5 milioane? Or vrea ei, dar nu-l dau eu! Care e pretul? 8-10 milioane!", a mentionat Gigi Becali, care a adaugat ca nu a discutat cu presedintele executiv de la Unirea Urziceni, Mihai Stoica, fost manager general la FC Steaua, care a asistat la partida de luni seara. Gigi Becali a precizat ca in meciul cu Unirea, din "optimile" Cupei Romaniei, Steaua va evolua cu echipa a doua. "Stoica trebuia sa vina sa-si salute patronul. Voi fi patronul lui toata viata, alt patron n-o sa aiba. La Urziceni vom juca cu echipa a doua. Asta ne mai trebuie, sa jucam iar miercuri - sambata, ca si stam bine de tot fizic. Am dat ordin la Buzau sa joace si ei cu echipa a doua cu Dinamo. Ce-a patit Costel Bucur? Vai de pielea lui ce-a patit!", a declarat Gigi Becali.
Lacatus vrea pe podium in 2007
"Fiara" a declarat ca spera ca Steaua sa termine anul macar pe locul trei, dupa cele doua etape din retur care se joaca in aceasta luna. "Importante sunt cele trei puncte luate cu Gloria, chiar daca mai ales in repriza a doua nu am facut un joc foarte bun. Este bine pentru noi ca am ajuns la 32 de puncte. Sper sa reusim sa terminam macar pe podium la finalul anului. Este o victorie meritata, dupa aspectul jocului, avand in vedere ca Bistrita a tras primul sut pe poarta in minutul 93 (bara a lui R. Dobre!). Poate si norocoasa, pentru ca daca nu intra acea minge (n.r. - autogolul lui D. Toma), ar fi fost un rezultat nedorit. Poate acum se vor intoarce si norocul si soarta spre noi. Le-am spus jucatorilor ca trebuie sa se concentreze pe tot parcursul meciului. Trebuie sa inteleaga o data pentru totdeauna ca nu ai voie sa ai momente de relaxare, pentru ca este posibil sa scapi punctele", a afirmat Lacatus. Antrenorul stelist considera ca este normal ca Gigi Becali sa fie optimist. "Este normal ca patronul sa fie optimist daca suntem acolo in lupta pentru podium. Toate declaratiile lui sunt interpretate, multe lucruri le spune la suparare. Isi doreste ca Steaua sa fie in frunte si poate spune si lucruri care sa-i mobilizeze pe jucatori. Nu luati de bun chiar tot ce spune el. Invatati sa cititi si printre randuri", a spus Lacatus. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.