Vedeta de la Prima TV a organizat, luni seara, o intalnire cu gasca in oras. Paparazzii Cancan au surprins-o pe Andreea Raicu iesind dintr-un cunoscut restaurant din centrul Capitalei, inconjurata de cei mai buni prieteni ai sai. Printre acestia s-a
Vedeta de la Prima TV a organizat, luni seara, o intalnire cu gasca in oras. Paparazzii Cancan au surprins-o pe Andreea Raicu iesind dintr-un cunoscut restaurant din centrul Capitalei, inconjurata de cei mai buni prieteni ai sai. Printre acestia s-au numarat designerul Razvan Ciobanu. Cum era si firesc, iubitul brunetei, Tudor Chirila, nu putea lipsi din schema. Prea ocupata in ziua de Sfantul Andrei, prezentatoarea TV si-a sarbatorit, cu intarziere, onomastica. Invitatii vedetei au baut, au mancat, au ras si toata distractia a costat-o pe Andreea nici mai mult, nici mai putin de 17 milioane de lei vechi. De parca nu ar fi fost suficient, la plecare, Andreea Raicu si amicii sau au mai zabovit cateva minute bune in fata localului pentru a-si lua "La revedere!".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.