Patronul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, si vicepresedintele clubului Poli Timisoara, Emil Rosianu, au fost audiati, ieri-dimineata, de procurorii DNA, intr-un dosar care vizeaza posibile fapte de coruptie care au avut loc in sezonul fotbalisti
Patronul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, si vicepresedintele clubului Poli Timisoara, Emil Rosianu, au fost audiati, ieri-dimineata, de procurorii DNA, intr-un dosar care vizeaza posibile fapte de coruptie care au avut loc in sezonul fotbalistic 2006-2007 al Ligii I. "Mi-au spus ca mi-au fost ascultate telefoanele in legatura cu posibile sume de bani date echipelor adverse drept motivare", a spus Emil Rosianu la iesirea de la audieri. Chemat pentru acelasi lucru, patronul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, a precizat ca procurorii i-au comunicat faptul ca vor fi chemati la DNA pentru audieri in acest dosar toti presedintii de club din Liga I din sezonul competitional 2006-2007.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.