Spre deosebire de alte localitati in satul Viisoara nu exista niciun dosar de ajutor social, conform Legii 416/2001. Cei 1836 de locuitori se straduiesc sa-si asigure macar minimum de mijloace pentru acoperirea trebuintelor. Ei se ocupa cu agricultur
Spre deosebire de alte localitati in satul Viisoara nu exista niciun dosar de ajutor social, conform Legii 416/2001. Cei 1836 de locuitori se straduiesc sa-si asigure macar minimum de mijloace pentru acoperirea trebuintelor. Ei se ocupa cu agricultura, cu cresterea animalelor, in special a ovinelor si bovinelor, care se ridica la cateva mii, cu valorificarea altor oportunitati locale, ceea ce le aduce venituri multumitoare. Primaria a rezolvat problema alimentarii cu apa potabila, extinzand vechea retea cu zece kilometri. Apoi a reabilitat iluminatul public si a pus la dispozitie fonduri pentru unele reparatii la scoala. Pe agenda administratiei publice locale se afla acum in lucru alte doua proiecte importante. Unul dintre ele se refera la impietruirea tuturor drumurilor pentru care s-au facut deja studii de fezabilitate. Celalalt are in vizor reabilitarea caminului cultural printr-un program guvernamental care va costa nu mai putin de 12,5 miliarde lei vechi. Intr-un viitor apropiat va fi realizata si o retea de canalizare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.