Soc. Fetita si-a vazut parintii, aflati pe scaunele din fata, ucisi de marfarul care a lovit autoturismul Diana Balanescu (foto medalion), fetita de noua ani a fostului primar din Draganesti-Olt, a scapat fara nicio zgarietura dupa ce masina in care
Soc. Fetita si-a vazut parintii, aflati pe scaunele din fata, ucisi de marfarul care a lovit autoturismul Diana Balanescu (foto medalion), fetita de noua ani a fostului primar din Draganesti-Olt, a scapat fara nicio zgarietura dupa ce masina in care se afla impreuna cu parintii si o verisoara a fost spulberata, luni seara, de trenul marfar care circula pe ruta Craiova-Carcea. Fata se afla pe bancheta din spate a autoturismului Dacia Nova, condusa de tatal sau, Nicolae Balanescu, de 45 de ani. Mama copilei a murit in momentul impactului, iar tatal acesteia in timpul manevrelor de descarcerare. Verisoara de cinci ani a Dianei se afla la spital si va ramane infirma pe viata. "Am vazut cu ochii mei cum trenul a trecut peste noi. N-am putut s-o apar pe mami, a murit pe loc. Eram bucuroasa cand am vazut ca tati respira, dar Dumnezeu l-a luat si pe el", a povestit socata Diana. Cei patru se intorceau de la cumparaturi din Metro Craiova. Soferul masinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata semnalizata, masina fiind lovita in plin de tren.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.