Biroul Politic al Partidului Conservator, reunit ieri, a decis convocarea Congresului PC, pe 20 ianuarie 2008, pentru alegerea unei noi conduceri, in conditiile in care Dan Voiculescu a anuntat ca isi da demisia din functia de presedinte din cauza re
Biroul Politic al Partidului Conservator, reunit ieri, a decis convocarea Congresului PC, pe 20 ianuarie 2008, pentru alegerea unei noi conduceri, in conditiile in care Dan Voiculescu a anuntat ca isi da demisia din functia de presedinte din cauza rezultatelor obtinute la europarlamentare. Dan Voiculescu a amintit, intr-o conferinta de presa, ca, in campania pentru alegerile europarlamentare, a declarat ca isi va da demisia din functia de presedinte al PC, in cazul in care partidul nu va obtine pragul electoral de 5%.
El a mentionat ca nu va abandona PC si va continua sa se dedice problemelor partidului si a anuntat ca nu intentioneaza sa mai candideze pentru presedintia conservatorilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.