>> Disidentul a fost arestat pentru ca a trecut strada prin loc nepermis. Celebrul disident sovietic si scriitor rus Vladimir Bukovski, care si-a anuntat intentia de a candida la Presedintia Rusiei la alegerile din 2008, a fost retinut, ieri, la

>> Disidentul a fost arestat pentru ca a trecut strada prin loc nepermis.

Celebrul disident sovietic si scriitor rus Vladimir Bukovski, care si-a anuntat intentia de a candida la Presedintia Rusiei la alegerile din 2008, a fost retinut, ieri, la Sankt-Petersburg, pentru "traversarea strazii printr-un loc nepermis", transmite postul de radio Eho Moskvi. Consiliera lui Bukovski, care il insotea pe fostul disident, sustine ca atunci cand si-a motivat actiunea politistul nu a reusit sa-si stapaneasca rasul, intr-atat de hilar era motivul pe care il invoca.

"Ne este interzis sa ne plimbam pe strada?", a intrebat Namsaraieva, care il insotea pe Bukovski. "Intocmai!", a raspuns seful patrulei de politie, fara alte explicatii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.