Presedintele PNL Cluj-Napoca, Adrian Popa, a lansat ieri, pe site-ul sau personal, un atac la adresa altor lideri ai organizatiei judetene
Presedintele PNL Cluj-Napoca, Adrian Popa, sustine, intr-un comentariu publicat pe site-ul sau personal, c
Presedintele PNL Cluj-Napoca, Adrian Popa, a lansat ieri, pe site-ul sau personal, un atac la adresa altor lideri ai organizatiei judetene
Presedintele PNL Cluj-Napoca, Adrian Popa, sustine, intr-un comentariu publicat pe site-ul sau personal, ca rezultatul slab obtinut de partid in judetul Cluj la alegerile pentru Parlamentul European se datoreaza unor lideri ai organizatiei. Popa ii nominalizeaza pe Mircea Chertes si pe Horia Uioreanu si precizeaza in acelasi timp ca gestul liderului judetean, Marius Nicoara, de a se autosuspenda este unul de onoare, dar ar putea scinda filiala.
In opinia lui Popa, unul dintre adevaratii vinovati ar fi consilierul primului ministru, Mircea Chertes, care, in calitatea lui de sef de campanie pe judet, nu ar fi obtinut rezultate. "In plus, Chertes mai poarta si vina faptului ca nu a aprobat o multime de propuneri de campanie facute de organizatia Cluj-Napoca, propuneri care puse in aplicare ar fi ridicat rezultatul cel putin cu cateva procente", arata Popa. Mai mult, el estimeaza ca, odata Nicoara suspendat si Biroul Permanent Judetean al filialei dizolvat, deputatul Horia Uioreanu va urmari sa puna mana pe conducerea filialei. "...deputatul Uioreanu, care sustine public ca isi va da demisia, dar se si vede presedinte interimar, pe scaunul lui Marius Nicoara, pe care de altfel il declara prieten", se arata pe site. In opinia lui Popa, Nicoara ar trebui sa ramana liderul filialei clujene.
Contactat ieri de Romania libera, Marius Nicoara a afirmat ca Popa i-a transmis toate aceste pareri telefonic, insa fara a da nume. "Eu nu cred ca rezultatele proaste se datoreaza unui om, ci unei echipe care in timp nu a stiut sa-si faca mesajul public", a spus Nicoara. Potrivit lui Marius Nicoara, PNL Cluj nu ar fi afectat sau in pragul vreunei crize. Mai mult, Nicoara a subliniat ca e normal sa existe opinii diferite intre membrii partidului.
Adrian Popa nu a putut fi contactat ieri pentru o reactie oficiala, iar pe site-ul sau precizeaza ca opiniile prezentate nu sunt pozitii oficiale ale presedintelui PNL Cluj-Napoca.

CULISE

Intre Adrian Popa si Horia Uioreanu exista o dusmanie mai veche, motivata de faptul ca Popa i-a "suflat" lui Uioreanu sefia filialei municipale. Mai mult, prin prietenia sa cu Arpad Paszkany, Adrian Popa intra in conflict cu Mircea Chertes, una din principalele parti vatamate in dosarul Gazeta, al carui personaj principal, Liviu Man, este si el un apropiat al lui Paszkany. Contactat ieri de Romania libera, Uioreanu a declarat ca nu comenteaza opiniile personale ale lui Popa. "Atata timp cat nu se exprima statutar, in sedinte de partid, eu nu am ce sa comentez", a spus Uioreanu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.