Actorul american Tom Cruise a fost premiat, ieri, pentru vointa de a-si asuma riscuri cu filmele sale, la cea de-a 59-a editie a premiilor Bambi, acordate de compania germana Hubert Burda Media, ceremonie care are loc la Duesseldorf, Germania. Premiu
Actorul american Tom Cruise a fost premiat, ieri, pentru vointa de a-si asuma riscuri cu filmele sale, la cea de-a 59-a editie a premiilor Bambi, acordate de compania germana Hubert Burda Media, ceremonie care are loc la Duesseldorf, Germania. Premiul este justificat de faptul ca a realizat proiecte curajoase, care nu ar fi fost realizate de altii, printre acestea numarandu-se cel mai recent film al sau, "Valkyrie", in care interpreteaza rolul ofiterului care, pe 20 iulie 1944, a incercat sa-l asasineze pe Adolf Hitler, Claus von Stauffenberg. "Tom Cruise aduce la cunostinta publicului international o poveste care nu a mai constituit pana acum o tema pentru productiile hollywoodiene: Rezistenta germana impotriva celui de-al Treilea Reich", a indicat juriul competitiei intr-un comunicat.
Actorul a intampinat mai multe probleme din cauza acestui film, inclusiv din partea unor ministere germane.
Tom Cruise a intampinat mai multe probleme din cauza acestui film, inclusiv din partea unor ministere germane.
Astfel, Cruise si producatorii filmului nu au primit permisiunea de a filma la un mausoleu din Berlin unde ofiterul german a fost executat, pentru ca este o vedeta "controversata" si risca sa creeze in spiritul public o legatura. "Tom Cruise aduce la cunostinta publicului international o poveste care nu a mai constituit pana acum o tema pentru productiile hollywoodiene: Rezistenta germana impotriva celui de-al Treilea Reich", a indicat juriul competitiei intr-un comunicat.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.