Antrenorul buzoienilor a glumit ieri, intr-o conferinta de presa, spunand ca nu crede ca suporterii echipei din Crang se vor supara daca echipa lor va pierde meciul cu Steaua. Stoica s-a declarat convins de faptul ca publicul va sustine echipa locala
Antrenorul buzoienilor a glumit ieri, intr-o conferinta de presa, spunand ca nu crede ca suporterii echipei din Crang se vor supara daca echipa lor va pierde meciul cu Steaua. Stoica s-a declarat convins de faptul ca publicul va sustine echipa locala, si nu pe Steaua. "In primul rand sunt suporteri ai Gloriei, apoi ai Stelei. Oricum, si acum glumesc, nu cred ca se vor supara foarte tare daca noi vom pierde maine", a spus tehnicianul buzoienilor.
Stoica a trecut apoi la lucruri serioase. "Steaua nu o sa aiba un meci prea usor la Buzau. Fiecare dintre jucatorii imprumutati la Buzau vrea sa demonstreze Stelei ca merita sa joace in Ghencea si nu la Gloria. O sa fie un joc in care o sa ne aparam corect sansele, in ciuda aberatiilor pe care le-am tot auzit in aceste zile. Nimeni nu isi da seama in ce situatie urata suntem: daca o sa castige Steaua, o sa spuna ca a castigat ca ne-am dat noi la o parte, daca o sa se termine egal sau o sa invingem, o sa zica lumea ca a fost o intamplare. Nu se mai poate ca astazi sa intre patronul sau antrenorul in vestiarul echipei inainte de meci si sa spuna: <<Trebuie sa pierdeti!>>. E o prostie! O prostie e si ca lumea sa asocieze un oras cu o echipa. E absurd asa ceva. Intr-adevar, Steaua ne-a ajutat sa formam repede o echipa, imprumutandu-ne cativa jucatori tineri, dar de aici si pana la a spune ca vom da meciul, e cale lunga", a spus Stoica, cel care a fost antrenor secund la Steaua in perioada in care echipa din Ghencea a fost pregatita de Oleg Protasov. La Gloria Buzau, actionar majoritar este Costel Bucur, un apropiat al lui Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.